Repertoire

Betekent een bepaald lied veel voor jullie? Een herinnering aan een bijzondere plaats, moment of gebeurtenis? Zoek deze dan op in onderstaande voorkeurlijst en vink daar al je favorieten aan. Of typ de titel of zanger in de paarse zoekbalk en klik dan op de nummers die rechts verschijnen. Per set van 45 minuten zingen we 8 à 10 nummers, dus je mag er gerust 30 à 40 aanduiden. Samen met onze ervaring in wat muzikaal haalbaar is, komen we zo tot het perfecte programma voor jullie muzikale gelegenheid!