Als je van Antwerpen komt

Vanuit Mortsel volg je richting Lier – Heist-op-den-Berg – Aarschot. Als je Begijnendijk binnenrijdt – je bevindt je dan op de Liersesteenweg – kom je aan verkeerslichten met aan de linkerzijde een groothandel in automatische poorten. Hier draai je linksaf. Je bent nu in de Haltestraat. Neem de eerste straat links en rij een stukje in de Veldstraat. Neem de eerste straat rechts, dan zie je het kantoorgebouw van Steenis nv meteen rechts.

Als je van Brussel of Hasselt komt

Op de E 314 (A2) neem je afrit 22 (Aarschot – St.-Joris-Winge). Je volgt richting Aarschot – Heist-op-den-Berg – Lier en als je Begijnendijk binnenrijdt – je bevindt je dan op de Liersesteenweg – kom je aan verkeerslichten met aan de rechterzijde een groothandel in automatische poorten. Hier draai je rechtsaf. Je bent nu in de Haltestraat. Neem de eerste straat links en rij een stukje in de Veldstraat. Neem de eerste straat rechts, dan zie je het kantoorgebouw van Steenis nv meteen rechts.