• Weg met de baas !

  Wil je met je koor de gospeltoer op? Of met je collega’s – met of zonder de baas – zelf gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met originele muziek, microfoons en authentieke gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuilding! Sluit af met jullie eigen mini-concert en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden van The Day by Day Gospel Singers!

 • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

  Ook volgend seizoen treden The Day by Day Gospel Singers weer op in alle Vlaamse steden tijdens huwelijken, familiefeesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot moedige leadsinger of dappere backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Stemtest

Toetredingscriteria

 • Je bent tussen 22 en 66 en hebt een mature persoonlijkheid.
 • Je beschikt over een behoorlijke zangstem en rookt uiteraard niet.
 • Je wilt je verder ontwikkelen op gebied van zang, ritmegevoel en podiumprésence.
 • Je klampt je niet vast aan partituren, maar zingt vanuit je buik en kunt een tekst vertolken.
 • Je bent bereid om The Day by Day Gospel Singers de absolute prioriteit te geven in je vrije tijd.
 • Je wilt ertoe bijdragen dat The Day by Day Gospel Singers behoren tot de top-gospelkoren in België.

Algemene informatie

Wij hebben er steeds oor naar om twee soorten zangers in onze gospelgroep op te nemen: Enerzijds echte leadsingers, solisten dus met een aantoonbare zangervaring. Maar anderzijds ook enthousiaste backing vocalists die geen solopartij zullen zingen, maar samen zorgen voor de vocale ondersteuning van de leadsingers. Voor iedereen met veel maturiteit en een goede stem is er dus plaats in onze groep. In ruil vragen we jouw engagement dat na een proefperiode van drie weken onze repetities en optredens jouw prioriteit krijgen boven je niet-professionele activiteiten. The Day by Day Gospel Singers repeteren donderdags van 19u30 tot 22u00 en treden 10 tot 20 keer per jaar op.

Informatie over je auditie of stemtest

Tijdens je stemtest mag je de drie nummers die je hebt moeten voorbereiden individueel voor onze zangcoach ten gehore brengen. Hierbij let hij op je stem, timbre, zuiverheid qua zang, aanleg voor meerstemmig zingen, timing, ritme, articulatie en uitstraling. Vervolgens voert hij met jou een kennismakingsgesprek waarna je deelneemt aan de aansluitende groepsrepetitie. Hij hoort dan hoe je zangstem zich integreert in de groep en hoe je de nummers oppikt. ‘s Anderendaags krijg je van hem te horen of je op proef kunt starten. Is dit het geval, dan neem je heerlijk deel aan de drie daaropvolgende repetities en krijg je al meteen een flink pak werk mee. Alle middelen om daaraan thuis te oefenen, staan op onze “private singers’ website” waartoe je na je stemtest een persoonlijke log-in krijgt. Je betaalt op het einde van die drie weken je vzw-jaarbijdrage van € 250,-. Na nog eens drie weken van samen geconcentreerd repeteren en thuis intensief oefenen, sta je met The Day by Day Gospel Singers live op het podium! We willen met deze manier van werken vanaf het begin de juiste mensen opnemen die zich zowel met respect voor hun groepsgenoten muzikaal willen uitleven als met een professionele ingesteldheid ons publiek een fantastische avond willen bezorgen!

Beluister dit originele fragment en zing mee met de partijen hieronder:

“After all that we’ve been through,
I will make it up to you, I promise to!
And after all that’s been said and done,
you’re just the part of me I can’t let go…
Aah-ah…! I will make it up to you, I promise to!”

 • Klik hieronder op de partij die je het best kon meezingen

 • Persoonlijke gegevens

 • Informatie over jezelf