Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Cronos Gospelt!

9.07.2024

9.000 Medewerkers telt Cronos in BelgiĆ«. En allen waren ze uitgenodigd op de Day by Day Workshop ‘Cronos Gospelt!’ Dit nieuwe initiatief van de Care Divisie van Cronos Kontich wil hun medewerkers verwelkomen op een laagdrempelig zang-event waarbij plezier maken bij het zingen vooropstaat. En op de tweede plaats de verbroedering van alle medewerkers. Veerle, Yves, John en Julien stonden in voor de organisatie en de logistiek. De medewerkers werden echt heel fijn onthaald op drankjes, Cava, versnaperingen en pizza achteraf. Ook voor onze workshop-leader Patrick J.A. van Steenis was alles netjes klaargezet. Een fijne grote hall met een prima beamer en groot scherm waarop iedereen alle teksten kon lezen, frisdrank en laptop. En zelfs een volwaardige assistent om de laptop te besturen. Er waren echte zangers tussen de menigte. Mensen die in hun vrije tijd al zingen, musiceren, in een bandje optreden of busken. En best een boel goede stemmen. Maar het was vooral door de superspontane Hollandse en schaamtevrije aanpak van de workshop-leader dat iedereen durfde te zingen, de microfoon over te nemen, een solootje ten beste te geven, te gaan van ‘Oh Baby I’m all alone!’ in Ray Charles’ Hallelujah, I love her so en zonder enige schroom luid en passioneel mee te zingen en te bewegen! Het was een prima eerste sessie. En de bedoeling is om dit elke twee weken te herhalen zodat de Cronos Singers op hun Kerst Personeelsfeest een waar concert kunnen geven voor hun collega’s, partners en kinderen. Dank je Veerle, Yves, John en Julien voor de heel fijne en professionele samenwerking en graag tot na het zomerreces!