• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Hoe kan ik jullie boeken?

1.08.2014

Op de volgende pagina’s van deze site vind je ons repertoire. Daar kun je de selectie maken van je meest favoriete verzoeknummers door ze simpelweg aan te klikken. Vervolgens verzend je deze naar ons, samen met de datum waarop je ons wilt boeken, de plaats en de gelegenheid. Op basis van deze gegevens ontvang je binnen 24 uur een correcte prijsberekening. Tijdens de daaropvolgende telefoongesprekken en e-mails tussen jullie en onze frontman wordt jullie programma, locatie en timing definitief vastgelegd en op de boekingsbon gezet. Na ondertekening hiervan en overschrijving van de overeengekomen vergoeding is je reservatie gebeurd.

Comments are closed.

... aside ...