• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf, gemeente of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s en vrienden – met of zonder de baas – zelf gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de originele muziek, microfoons en authentieke gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen mini-concert en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden samen met The Day by Day Gospel Singers!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden tijdens huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot moedige leadsinger of dappere backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Hoe kan ik jullie boeken?

1.08.2014

Op de volgende pagina’s van deze site vind je ons repertoire. Daar kun je de selectie maken van je meest favoriete verzoeknummers door ze simpelweg aan te klikken. Vervolgens verzend je deze naar ons, samen met de datum waarop je ons wilt boeken, de plaats en de gelegenheid. Op basis van deze gegevens ontvang je binnen 24 uur een correcte prijsberekening. Tijdens de daaropvolgende telefoongesprekken en e-mails tussen jullie en onze frontman wordt jullie programma, locatie en timing definitief vastgelegd en op de boekingsbon gezet. Na ondertekening hiervan en overschrijving van de overeengekomen vergoeding is je reservatie gebeurd.

Comments are closed.

... aside ...