• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf, gemeente of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s en vrienden – met of zonder de baas – zelf gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de originele muziek, microfoons en authentieke gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen mini-concert en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden samen met The Day by Day Gospel Singers!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden tijdens huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot moedige leadsinger of dappere backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Hoe selecteren jullie je repertoire?

1.08.2014

Dat kunnen we best samenvatten in één woord: ’emoties’. Het klinkt simplistisch, maar zodra een nummer emoties losweekt, past het in ons repertoire. Tell me there’s a heaven van Chris Rea kun je niet zingen met droge ogen. En Oh happy day! kun je als gospelkoor niet brengen zonder er zelf ook heel happy van te worden. Als we de intro van  Joyful, joyful! zingen, kun je een speld horen vallen, ieder nootje is zo delicaat. Die spanning alleen al is emotie genoeg voor een heel optreden! En als dan het applaus losbarst om onze leadsingers te feliciteren met hun solo-prestaties, dan weten we waarom we er zoveel uren aan gezwoegd hebben!

Comments are closed.

... aside ...