• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Hoe selecteren jullie je repertoire?

1.08.2014

Dat kunnen we best samenvatten in één woord: ’emoties’. Het klinkt simplistisch, maar zodra een nummer emoties losweekt, past het in ons repertoire. Tell me there’s a heaven van Chris Rea kun je niet zingen met droge ogen. En Oh happy day! kun je als gospelkoor niet brengen zonder er zelf ook heel happy van te worden. Als we de intro van  Joyful, joyful! zingen, kun je een speld horen vallen, ieder nootje is zo delicaat. Die spanning alleen al is emotie genoeg voor een heel optreden! En als dan het applaus losbarst om onze leadsingers te feliciteren met hun solo-prestaties, dan weten we waarom we er zoveel uren aan gezwoegd hebben!

Comments are closed.

... aside ...