Hoe selecteren jullie je repertoire?

Dat kunnen we best samenvatten in één woord: ’emoties’. Het klinkt simplistisch, maar zodra een nummer emoties losweekt, past het in ons repertoire. Tell me there’s a heaven van Chris Rea kun je niet zingen met droge ogen. En Oh happy day! kun je als gospelkoor niet brengen zonder er zelf ook heel happy van te worden. Als we de intro van  Joyful, joyful! zingen, kun je een speld horen vallen, ieder nootje is zo delicaat. Die spanning alleen al is emotie genoeg voor een heel optreden! En als dan het applaus losbarst om onze leadsingers te feliciteren met hun solo-prestaties, dan weten we waarom we er zoveel uren aan gezwoegd hebben!