Kan ik met jullie meezingen?

Wij hebben er steeds oor naar om twee soorten zangers in onze gospelgroep op te nemen: Enerzijds echte leadsingers, solisten dus met een aantoonbare zangervaring. Maar anderzijds ook enthousiaste backing vocalists die geen solopartij zullen zingen, maar samen zorgen voor de vocale ondersteuning van de leadsingers. Voor iedereen met veel maturiteit en een goede zangstem is er dus plaats in onze groep. In ruil vragen we jouw engagement dat na een proefperiode van vier weken onze repetities en optredens jouw prioriteit krijgen boven je niet-professionele activiteiten.

Je krijgt rustig de kans om kennis te maken met onze groep, met ons repertoire en vooral met de onstuitbare energie van onze frontman en zangcoach. Je vult hiertoe het online auditieformulier in dat je vindt op de ‘Contactpagina’ van deze site. Als dit overeenstemt met wat wij zoeken, dan plant hij een kennismakend gesprek met je in samen met een individuele stemtest.

The Day by Day Gospel Singers repeteren donderdags in Begijnendijk van 19u30 tot 22u00 en treden 15 tot 20 keer per jaar op.