Moet je als kandidaat-zanger kunnen notenlezen?

Nee, onze zangers leren hun partij door wekelijks samen intensief te repeteren en thuis te oefenen met het materiaal dat ze ter beschikking krijgen via onze “private singers’ website”. En dit werpt duidelijk zijn vruchten af. We zijn allen doordrongen van de pure black gospel van onze gekleurde broeders en zusters. Daarom spreken wij goedbedoeld van een ‘witte neger’ of een ‘witte negerin’ wanneer één van onze blanke zangers of zangeressen qua ritmegevoel en timbre naadloos aanleunt bij de originele zwarte uitvoering van het nummer. Doe meteen de online stemtest en ontdek zelf tot welke stemgroep jij behoort!