Staan jullie op YouTube?

The Day by Day Gospel Singers hebben meegewerkt aan talloze VRT en VTM producties. Onder andere aan ‘Zone Stad’ en ‘Familie’. Aan de VTM realityserie ‘De Planckaerts’ tijdens het huwelijk van Stephanie Planckaert. Tijdens de officiĆ«le opening van de Starbucks Coffee Shops in Gent en in Brussel Centraal. En aan de opnames van VTM’s ‘De Vlaamse Tien’ samen met Lisa del Bo. Je vindt al deze fragmenten op YouTube door daar te zoeken naar “The Day by Day Gospel Singers” maar ook op de pagina Achter de Rug van onze site. Zet dan de zang op onze webpagina’s even uit door op de pauzetoets te klikken rechtsonderaan iedere pagina om zo het videofragment te kunnen bekijken en beluisteren.