• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Staan jullie op YouTube?

1.08.2014

The Day by Day Gospel Singers hebben meegewerkt aan talloze VRT en VTM producties. Onder andere aan ‘Zone Stad’ en ‘Familie’. Aan de VTM realityserie ‘De Planckaerts’ tijdens het huwelijk van Stephanie Planckaert. Tijdens de officiĆ«le opening van de Starbucks Coffee Shops in Gent en in Brussel Centraal. En aan de opnames van VTM’s ‘De Vlaamse Tien’ samen met Lisa del Bo. Je vindt al deze fragmenten op YouTube door daar te zoeken naar “The Day by Day Gospel Singers” maar ook op de pagina Achter de Rug van onze site. Zet dan de zang op onze webpagina’s even uit door op de pauzetoets te klikken rechtsonderaan iedere pagina om zo het videofragment te kunnen bekijken en beluisteren.

Comments are closed.

... aside ...