Wat is jullie doelstelling?

Daar hebben we bij onze oprichting goed over nagedacht en een missie en visie geformuleerd die wordt samengevat in: ‘Fun! Fun! Fun!’.

Ten eerste: Fun voor onszelf als zangers. Het moet leuk zijn, we moeten staan swingen terwijl we zingen en ieder nummer moet onszelf ook pakken.

Ten tweede: Fun voor onze medezangers. In onze gospelgroep heerst er een heel sterk respect voor elkaar en een grote maturiteit in de omgang met elkaar. Afspraken worden nageleefd, inzet en initiatieven komen van iedereen en ieders capaciteiten worden optimaal benut.

En pas dan – en dan alleen – bereiken we ons derde doel: Fun voor jullie als publiek. Jullie moeten immers horen dat wij ons amuseren, dat we ons repertoire beheersen en dat onze leadsingers uit volle borst zingen. Want jullie applaus is onze enige maatstaf! Of zoals terecht wordt gesteld: ‘The proof of the pudding is in the eating!’