• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf, gemeente of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s en vrienden – met of zonder de baas – zelf gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de originele muziek, microfoons en authentieke gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen mini-concert en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden samen met The Day by Day Gospel Singers!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden tijdens huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot moedige leadsinger of dappere backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Welke muziekbegeleiding gebruiken jullie?

1.08.2014

Ons repertoire kun je niet brengen met louter een gitaar of een piano. I’ve got the music in me! van Kiki Dee heeft bijvoorbeeld een bas- en een drumlijn die letterlijk moet galmen tot in de uiterste hoeken van de zaal of de kerk. En als we James Brown’s The old landmark of I feel good! zingen, dan waan je je in een echte zwarte gospelmis! Dit is omdat we uitsluitend de originele instrumenten op digitale backing track gebruiken als begeleidingsmuziek.

Comments are closed.

... aside ...