Wie boekt jullie voor een optreden?

Onze opdrachtgevers zijn uiteenlopend. Via onze website, lokale radiozenders en affiches maken we reclame. Maar vooral de enthousiaste mond-aan-mondreclame van onze opdrachtgevers en ons publiek werkt heel aanstekelijk en snel. Ieder koppel wil in zijn trouwmis immers iets heel bijzonders als muzikale omlijsting. En zo’n meerstemmig gospelkoor maakt dan wel indruk op je familie en je gasten! Verenigingen en bedrijven boeken ons voor hun feesten en evenementen. Parochies boeken ons op hun eucharistievieringen en hoogdagen. Je kunt ons vragen op jubilea en andere gebeurtenissen… Kortom, op iedere feestelijke gelegenheid die vraagt om een aangepaste muzikale omkadering. En ons uitgebreide repertoire stelt je in staat om de juiste nummers te selecteren voor je gelegenheid. Onthoud ook dat zowel het gospelgenre als de aloude negrospirituals zijn ontstaan in zeer droeve tijden en barre omstandigheden, wat een aangepast repertoire uiterst geschikt maakt voor de muzikale begeleiding van deze meer ingetogen momenten en droeve situaties van het menselijk leven.