Wie zijn jullie?

The Day by Day Gospel Singers zijn vijf ervaren blanke gospelzangers die optreden op huwelijken, recepties, bedrijfsfeesten en culturele evenementen. Iedere zangliefhebber is welkom om na een stemtest ons intensieve begeleidingstraject te doorlopen en al na zes weken met ons op het podium te staan! Je stelt je daarvoor kandidaat via onze stemtestpagina op deze site.

Wij delen de passie voor pure black gospel en sluiten heel nauw aan bij de originele uitvoering van ieder nummer. We treden op in onze traditionele wijnrode gospel choir robes die dat gospelgevoel echt helemaal compleet maken!