Wil je met je vereniging, bedrijf, gemeente of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s en vrienden – met of zonder de baas – zelf gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de originele muziek, microfoons en authentieke gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen mini-concert en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden samen met The Day by Day Gospel Singers!

Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden tijdens huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot moedige leadsinger of dappere backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

4Tunes.eu

Wil jij op je receptie, jubileum, huwelijk, trouwfeest, verjaardagsfeest, tuinfeest, stadsfeest, bedrijfsfeest, concert, festival of groots evenement jouw gasten en publiek muzikaal verrassen op de allerbeste hits, slows en medleys van de jaren ’70 tot nu? Boek dan meteen The 4Tunes.eu! Vier zoetgevooisde stemmen die als solisten reeds jaren aan de top schitteren en in close harmony helemaal de sterren van de hemel zingen!

Ons repertoire omvat de allermooiste songs van Queen, The Bee Gees, The Jackson Five, Frank Sinatra, Michael Bublé en Barbra Streisand over The Beach Boys, Tina Turner, Bill Withers, Abba, Wham en Robbie Williams tot Raymond van het Groenewoud, The Starlings, Lady Gaga, Beyoncé, Jennifer Lopez en Bruno Mars. Uptempo hits én romantische medleys die naadloos van de ene vette schijf in de andere overgaan!

Laat jouw familie, vrienden en gasten kijken en luisteren, zingen en swingen, dansen en sjansen op de vocale hoogtepunten van The 4Tunes.eu! Vul ons contactformulier in en ontvang binnen de 24u alle gevraagde informatie.