Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Voor de boeg

Zin in een “Greet and Meet”? Kijk hier voor een greep uit onze optredens. Onze besloten optredens op familiefeesten, recepties, personeelsfeesten en evenementen voor bedrijven, verenigingen en instellingen zijn hier niet opgenomen.

Thursday 9 December 2021 21:00

Christmas Party