Wil je met je vereniging, bedrijf, gemeente of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s en vrienden – met of zonder de baas – zelf gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de originele muziek, microfoons en authentieke gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen mini-concert en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden samen met The Day by Day Gospel Singers!

Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden tijdens huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot moedige leadsinger of dappere backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Voor de boeg

Zin in een “Greet and Meet”? Kijk hier voor een greep uit onze optredens. Onze besloten optredens op familiefeesten, recepties, personeelsfeesten en evenementen voor bedrijven, verenigingen en instellingen zijn hier niet opgenomen.

Saturday 24 October 2020 13:30

Eline en Wiebe