Wil je met je vereniging, bedrijf, gemeente of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s en vrienden – met of zonder de baas – zelf gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de originele muziek, microfoons en authentieke gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen mini-concert en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden samen met The Day by Day Gospel Singers!

Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden tijdens huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot moedige leadsinger of dappere backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Repertoire

Betekent een bepaald lied veel voor jullie? Een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis of plaats? Zoek dit dan op in deze lijst en vink al je favorieten aan. Of typ de titel of zanger in de paarse zoekbalk en kies daarna uit de nummers rechts. Per set van 45 minuten zingen we een tiental songs, dus je mag er gerust drie keer zoveel aanduiden. Samen met onze ervaring in wat muzikaal haalbaar is, komen we tot het perfecte programma voor jullie muzikale gelegenheid!