• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

28ste Zinderend Zangweekend

15.04.2024

En het zit er weer op! Ons 28ste Zinderende Zangkamp in Maasmechelen waar onze The Day by Day Gospel Singers tweemaal per jaar samenkomen om samen te repeteren, te ontspannen en aan teambuilding te doen. Het zwembad, de glijbaan, jacuzzi, wandeling op de Mechelse Hei, spelletjesavond in onze onesies, karaoke, samen eten, afwassen, afruimen, elkaar ondersteunen en plagen, nieuwe nummers aanleren, de bijgaande choreo’s onder de knie proberen te krijgen… en dat bijna 48 uur lang… Het heeft ons allen gebracht waar we moeten zijn: een fijn, hecht team van mensen die graag zingen, graag anderen entertainen met hun stem en er werkelijk zijn voor elkaar en voor ons publiek. Dank je, Day by Day!

Comments are closed.

... aside ...