• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Begrafenis en uitvaart

28.08.2014

In de neoromaanse Antwerpse Sint-Laurentiuskerk werd Jos Gebruers ten grave gedragen in de aanwezigheid van zijn gezin, familieleden, dierbaren en vrienden. Zijn zoon Marc en schoondochter Natasja hadden de hele viering uitgedokterd en uitgeschreven. De passionele hobby van Jos – ‘cassetjes opnemen’ – was duidelijk overgesprongen op zijn kinderen want Marc en Natasja wisten exact wat ze van ons wilden horen: ‘Ik hou van jou’ van Dana Winner, ‘Papa’ van Stef Bos en ‘Kon ik maar even bij je zijn’ van Gordon stonden hoog in hun verlanglijstje. En als intredelied ‘Amazing Grace’ en als uittredelied het opbeurende ‘Joyful, Joyful’ uit de film Sister Act. Wij voegden hier graag het ‘Onze Vader’, ‘Ave Maria’ van BeyoncĂ© en ‘You must love me’ van Madonna uit de film Evita aan toe. De enorme koepel van de prachtige kerk met neobyzantijnze invloeden weergalmde secondenlang iedere klank en onze PA-man had de handen vol aan het bedwingen van de acoustiek. Maar de staande ovatie van alle dierbaren en hun talloze complimenten lieten weten dat alles piekfijn was verlopen. Sterkte, lieve mensen, in deze moeilijke dagen en proficiat, Marc en Natasja, voor jullie intense voorbereidend werk.

Comments are closed.

... aside ...