• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Eucharistieviering

28.08.2014

Een dubbeloptreden hadden we die ochtend voor de boeg; beide in het gastvrije Limburg. De buurvrouw van Tina en Jordy had overal voor gezorgd: kerk, zaal, onze ontvangst, broodjes, koffie… een schat van een vrouw! Wij konden ons dus volledig concentreren op het opstellen van al het materiaal en het soundchecken. We warmden ons publiek op met sfeervolle gospels en alle gasten en familieleden veerden spontaan op toen onze eerste klanken van ‘Oh happy day!’ weerklonken bij de intrede van het prachtige koppel! Tina en Jordy lieten ons carte blanche qua nummerkeuze en we hebben dan ook een prachtig, evenwichtig en sfeervol repertoire voor hen kunnen brengen. De collega’s van Popkoor Jus d’Orange uit Alken zaten achterin de kerk en zongen enthousiast mee. De bruid straalde, de bruidegom keek vol trots naar haar en wij bezorgden deze jonge mensen een prachtige herinnering!

Comments are closed.

... aside ...