• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

3.09.2014

Bakker Frank en lerares Sofie – ondertussen volleerd ‘Bakkersvrouw Sofie’ – hadden de prachtige kerk in Sint-Anna-Pede uitgekozen als superromantische locatie voor hun ja-woord. De plechtigheid was al eens uitgesteld geweest vanwege ernstige gezondheidsproblemen van een van de ouders, maar vandaag moest en zou het doorgaan. De zonnige weekends van oktober zetten zich voort, ook vandaag. Al vanaf 13 uur stonden The Day by Day Gospel Singers het beste van zichzelf te geven met nummers als Rock-a-my-Soul, Riu Riu, I’m gonna sing, Bless the Lord, Rapper’s Delight Chapel of Love, Wishing and Hoping en Amen. De familieden van bruid en bruidegom keken ontroerd en dankbaar naar onze zangers terwijl we deze prachtige, plechtige en zonnige dag omvormden tot de dag van hun leven voor Sofie en Frank. We hadden er zelfs ons zangkamp voor opgegeven – ‘t is te zeggen een maand voor verschoven. Ain’t no mountain high enough, Joyful joyful, Hallelujah, You’ve got a friend en Oh happy day brachten stemming én ontroering bij jong en oud. In primeur heeft onze frontman ‘Heb ik je ooit al gezegd dat ik van je hou’ gezongen, met een oprechte knipoog naar zijn mooiste backing vocalists. Sofie en Frank, dank je om aan The Day by Day Gospel Singers te hebben gedacht op jullie grote dag. We hebben er met plezier en trots een droomdag voor velen van gemaakt!

Comments are closed.

... aside ...