• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

3.09.2014

In de prachtige kasteelkerk van Onze Lieve Vrouw op het Deken Zegerplein in Kortrijk gaven Céline en Frank elkaar hun ja-woord. Het 800-jaar oude kasteel vormde het perfecte decor voor dit perfecte huwelijk en perfecte koppel. Prachtig, stijlvol, klasse… en muzikaal helemaal ingevuld door The Day by Day Gospel Singers. Alleen zij kunnen zich veroorloven om van Schubert’s ‘Ave Maria’ naadloos over te gaan naar ‘Love will keep us together’ van Captain en Tenille! En het publiek heeft deze stoute knipoog gesmaakt! De eerste lezing putte uit de brief van Paulus aan de Korintiërs over de liefe: “De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. Ze laat zich niet boos maken en rekent het kwade niet aan. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze en door alles heen volhardt ze. De liefde zal nooit vergaan. Toen ik nog een kind was, sprak ik als een kind, dacht ik als een kind, reageerde ik als een kind. Nu ik volwassen ben, heb ik al het kinderlijke achter me gelaten. Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie. Maar de grootste daarvan is de liefde.” Dank je Céline en Frank. We wensen jullie een leven vol van deze volhardende liefde!

Comments are closed.

... aside ...