• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Het eerste huwelijk dit jaar. Op een werkdag. In Temse. Allemaal variabelen en parameters die The Day by Day Gospel Singers wel aankunnen. Met enkele zangers minder dan gewoonlijk omdat zij geen vrijaf kregen van hun werk, maar met des te meer enthousiasme en inzet van de zangers die wel het beste van zichzelf gaven. Onze geluidstechnieker had de handen vol om de galm in de kerk van Kristus Koning te bedwingen, maar ons publiek bedwingen kon hij niet. Iedereen straalde, klapte en danste uitbundig mee! Een pakkend moment was het ‘Onze Vader’, solo vertolkt door Bernadette en intiem bijgestaan door alle vocalists. Een even beklijvend nummer was ‘Heb ik je vandaag al gezegd dat ik van je hou?’. Zulke Nederlandstalige nummers vormen het perfecte tegengewicht en aanvulling op ‘Oh Happy Day’, ‘Joyful, joyful’ en ‘Ain’t no mountain high enough’. Negen nummers tijdens de viering en nog eens negen vooraf… Nathalie en Vincent hebben waar voor hun geld gekregen! En wij hebben er stiekem evenveel van genoten als zijzelf! Dank je Nathalie en Vincent, ouders, familieleden en vrienden voor de heerlijke ontvangst, het eten achteraf en de onovertreffelijke Oost-Vlaamse en West-Vlaamse hartelijkheid!

Comments are closed.

... aside ...