• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

27.08.2014

Het weekend van de vakantie-uittocht en de aanvang van de grote zomerwerken op de E40 Luik-Brussel, maar goed op tijd vertrokken dus stipt op tijd ter plaatse. Zo zijn we. De eerste kennismaking met de meest norse koster van het land – en geloof me: we kennen ze allemaal. Het is hún kerk ‘en gij zult gehoorzamen!’. Geef bij een wielerwedstrijd een man en pet en een fluit en hij waant zich Mussolini. Maar het draait om het koppel, dit is hun mooiste dag en – zoals de pastoor hen wenste – een leven met veel vrij-dagen en weinig donder-dagen! De prachtige bruid liet even op zich wachten, maar schrijdde vervolgens binnen op onze tonen van ‘A Wedding Day’ het bekende lied uit het Nederlands TV-programma ‘Love Letters’ met Linda de Mol. ‘Already been to the water’, ‘If I needed you’, ‘Get away Jordan’ waren de nieuwe nummers, aangevuld met ‘Chapel of love’, ‘Wishing and hoping’, ‘You’ve got a friend’, ‘Oh happy day’, ‘Joyful, joyful’ en het steeds weer even emotionele ‘Onze Vader’. Dank je Patricia, stralende mama van de bruid, voor de piekfijne organisatie en de deugddoende spijzen en dranken achteraf, dank je familie en vrienden voor jullie spontaniteit en enthousiasme en dank je Katrijn en Kevin om The Day by Day Gospel Singers deel te mogen hebben laten uitmaken van de mooiste dag van jullie leven!

Comments are closed.

... aside ...