• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

27.08.2014

Het weer liet nog net toe dat de ceremonie buiten plaatvond. Wij waren als eersten ter plaatse want we hadden nog ruim 1,5 uur werk voor de boeg met het opstellen van het geluidsmateriaal en de soundcheck, dus was het volgens de uitbater van Feestzalen Den Eyck aan ons om te kiezen: binnen of buiten? En de regen bleef gelukkig weg, dus iedereen was blij en opgelucht. The Day by Day Gospel Singers zorgen voor de muzikale noot op dit huwelijk van Mario en Glenn. De Vliegende Pastoors leidden de plechtigheid (‘Belooft gij om plichtsbewust te zorgen voor de kinde… euh hond in uw huwelijk?’) en er heerlijk over waren De Heidediva’s, drag queens ten top! Onze medley van ‘Ain’t no mountain high enough’, ‘It’s raining men’, ‘Hot stuff’ en ‘Voulez-vous coucher avec moi?’ pastte perfect in het rijtje thuis! Bedankt Glenn en Mario en ook uitbaters van de feestzaal voor de perfecte, warme en liefdevolle ontvangst en de lekkere versnaperingen na ons optreden.

Comments are closed.

... aside ...