• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Nieuwsjaarsreceptie

15.12.2018

Fotoclub Iris gaf vanavond haar nieuwjaarsreceptie en daar werden The Day by Day Gospel Singers hartelijk op uitgenodigd. Vooraf kwam nog een lokale zangliefhebber haar stemtest bij onze artistiek leider afleggen. Ze was erg nerveus, maar wel heel gedreven om bij onze gospelgroep te komen. Na een geslaagde auditie gaat haar proefperiode in van vier weken tijdens dewelke ze thuis iedere week drie opgelegde nummers aanleert – met behulp van alle tools, backingtracks, voorzang, partituren, apps en software die op onze beveiligde singerssite staan – en die vervolgens een half uur voor de repetitie individueel laat horen. Op die manier is een nieuw lid snel ingewerkt en staat hij of zij op heel afzienbare termijn samen met ons op het podium, daar waar de echte vuurdoop plaatsvindt. Dan pas kan je namelijk aan den lijve ondervinden: ‘Past hij?’, ‘Wil hij?’, en ‘Kan hij?’ Of zij natuurlijk. ‘Met het zweet in de handen’ kan geen kwaad, maar liever nog zien we dat hem of haar ‘Het water in de mond loopt’ van goesting om ons publiek te animeren.

Comments are closed.

... aside ...