• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Opening Starbucks Brussels

28.08.2014

De kortste nacht van het jaar… Letterlijk, want het begin van de zomer, maar ook daadwerkelijk voor alle zangers van The Day by Day Gospel Singers, want Starbucks opende zijn vijfde vestiging in België. “Kunnen jullie aanstaande woensdag komen optreden want wij openen een nieuwe Starbucks!?” belde Carla Janssens, Franchised Brands Expert bij Autogrill, de franchisenemer van Starbucks in België, ons hoopvol. – “Euh, het is een werkdag, maar om hoe laat?” – “Om kwart over zeven.” – “Carla, ‘s avonds bedoel je toch?” – “Nee, ‘s ochtends!”. Een grappig gesprek dat werd gevolgd door veel telefoontjes naar alle zangers van The Day by Day Gospel Singers en die stuk voor stuk werden onthaald op veel enthousiasme van onze heerlijke groep! Om zeven uur vanochtend stonden we al gas te geven en om kwart voor acht werd plechtig – onder de magistrale tonen van “Joyful, joyful” – het lintje doorgeknipt. De barista’s van Starbucks hebben de hele tijd met ons meegezongen en alle reizigers in de grote hal van het Brussels Centraal Station bleven vol aandacht staan, klapten enthousiast mee… en misten hun trein! Voor onze zangers een heerlijk begin van een verder nog lange, maar niet-meer-stuk-te-krijgen werkdag!

Comments are closed.

... aside ...