• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

VTM ‘De Laatste 24 Uur’ van Nathalie Meskens met Kürt Rogiers

14.11.2017

‘Zijn jullie aanstaande maandag vrij om een optreden te geven in het programma “De Laatste 24 Uur” van Nathalie Meskens met Kürt Rogiers?’ klonk het vrijdag aan de telefoon… Die productiehuizen toch! Zalig om dan alles in rep te roer te kunnen zetten en ieder van onze zangers te pakken zien te krijgen om aan dit dringende verzoek tegemoet te kunnen komen. In Restaurant ‘Het Keizershof’ aan de Vrijdagmarkt in Gent hadden Kürt en zijn supercharmante vrouw Els jaren geleden met elkaar afgesproken voor hun eerste date en dit wilde Els vandaag met manlief romantisch overdoen. Omdat Els zelf ook best wat zangtalent heeft en omdat hun openingsdans ‘All you need is love’ was, zag zij samen met de producer van ‘De Mensen’ de kans om steracteur Kürt Rogiers hierop te verrassen, gezongen door een rassecht Gospelkoor! The Day by Day Gospel Singers mochten de honneurs waarnemen en waren getuige van dit superromantisch moment tusen deze twee superromantische mensen! Dank je Kürt en Els. Dank je Nathalie. En dank je Ruth voor de perfecte logistieke, administratieve en culinaire zorgen! Tot 14 december op VTM voor de uitzending van … De Laatste 24 uur!

Comments are closed.

... aside ...