• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf, gemeente of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s en vrienden – met of zonder de baas – zelf gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de originele muziek, microfoons en authentieke gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen mini-concert en als klap op de vuurpijl een spetterend optreden samen met The Day by Day Gospel Singers!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden tijdens huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot moedige leadsinger of dappere backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Routebeschrijving

Als je van Antwerpen komt

Vanuit Mortsel volg je richting Lier – Heist-op-den-Berg – Aarschot. Als je Begijnendijk binnenrijdt – je bevindt je dan op de Liersesteenweg – kom je aan verkeerslichten met aan de linkerzijde een groothandel in automatische poorten. Hier draai je linksaf. Je bent nu in de Haltestraat. Neem de eerste straat links en rij een stukje in de Veldstraat. Neem de eerste straat rechts, dan zie je het kantoorgebouw van Steenis nv meteen rechts.

Als je van Brussel of Hasselt komt

Op de E 314 (A2) neem je afrit 22 (Aarschot – St.-Joris-Winge). Je volgt richting Aarschot – Heist-op-den-Berg – Lier en als je Begijnendijk binnenrijdt – je bevindt je dan op de Liersesteenweg – kom je aan verkeerslichten met aan de rechterzijde een groothandel in automatische poorten. Hier draai je rechtsaf. Je bent nu in de Haltestraat. Neem de eerste straat links en rij een stukje in de Veldstraat. Neem de eerste straat rechts, dan zie je het kantoorgebouw van Steenis nv meteen rechts.