• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Routebeschrijving

Als je van Antwerpen komt

Vanuit Mortsel volg je richting Lier – Heist-op-den-Berg – Aarschot. Als je Begijnendijk binnenrijdt – je bevindt je dan op de Liersesteenweg – kom je aan verkeerslichten met aan de linkerzijde een groothandel in automatische poorten. Hier draai je linksaf. Je bent nu in de Haltestraat. Neem de eerste straat links en rij een stukje in de Veldstraat. Neem de eerste straat rechts, dan zie je het kantoorgebouw van Steenis nv meteen rechts.

Als je van Brussel of Hasselt komt

Op de E 314 (A2) neem je afrit 22 (Aarschot – St.-Joris-Winge). Je volgt richting Aarschot – Heist-op-den-Berg – Lier en als je Begijnendijk binnenrijdt – je bevindt je dan op de Liersesteenweg – kom je aan verkeerslichten met aan de rechterzijde een groothandel in automatische poorten. Hier draai je rechtsaf. Je bent nu in de Haltestraat. Neem de eerste straat links en rij een stukje in de Veldstraat. Neem de eerste straat rechts, dan zie je het kantoorgebouw van Steenis nv meteen rechts.