• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

3.09.2014

Nederlandse Ellen, Vlaamse Harald… Wonen in Nederland, trouwen in BelgiĆ«, ceremonie op het stadhuis van Leuven, receptie in de Brusselsestraat en het huwelijksfeest de week daarna in Frankrijk…! Wat een exotisch koppel! De bruid was prachtig, de bruidegom uiterst galant en net zo al hun gasten. Het was een eer om deze mensen te trakteren op heerlijke uptempo gospelhits en het koppel en hun ouders te laten dansen op meer romantische nummers. Het weer zat mee en de plaatselijke kindermarkt heeft meegenoten van onze stijlvolle ambiance!

Comments are closed.

... aside ...