• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijkviering

3.09.2014

Jimmy en Thomas. Thomas en Jimmy… Bruid en Bruidegom… Of Bruidegom en Bruidegom? Ach, wat maakt het ook uit? Twee knappe jonge gasten met een prachtige entourage, met prachtige familieleden, vrienden en gasten op een prachtige locatie en begeleid door een prachtig gospelkoor! Wat kan een jong koppel zich nog meer wensen!? Ze zetten hun openingsdans in op ‘I believe in you’ van Il Divo en Céline Dion, door ons speciaal voor hen aangeleerd en in première live gebracht. Hebt elkander lief, jongens, en geniet nog lang na van onze zwoele gospelklanken op jullie huwelijksdag

Comments are closed.

... aside ...