• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Achttiende Zinderende Zangkamp te Maasmechelen

14.11.2014

The Day by Day Gospel Singers hebben er in die tien jaar een gewoonte van gemaakt om zich twee keer per jaar in conclaaf terug te trekken in het prachtige domein Koningin Fabiola te Maasmechelen. Voorzien van repetitielokaal, keuken, slaapkamers, ontspanningsruimte, heerlijke wandelroutes over de Mechelse Hei, warm eten, koude hapjes, drinken en drankjes… zetten wij daar, telkens een maand voor de start van het nieuwe seizoen, op onze gekende supergeconcentreerde en intense – dus ook superintensieve – manier ons repertoire op scherp. En leggen we de laatste hand aan de fine-tuning van onze zang, teksten, meerstemmigheid en per nummer aangepaste choreo’s. Allemaal heel gedreven. En na al dat harde werken is er karaoke, quiz, wolvenspel en durven-of-doen! De quizvraag of “De beflijster ook een trekvogel is?”, bracht low-harmony-singer Michèle op heel andere gedachten! 😉 Dank je, lieve Day by Day Gospel Singers, voor jullie inzet en tact, voorbereiding en afwerking, zang en dans!

Comments are closed.

... aside ...