• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Bedrijfsfeest & jubileum

28.08.2014

Na een indrukwekkende staat van dienst werd op een sfeervolle wijze afscheid genomen van een van de Senior Executives van Gates Europe. Het statige Metropole Hotel vormde het decor en The Day by Day Gospel Singers werden gevraagd om de directieleden en andere aanwezigen te verrassen op een mini-concert. Gedurende drie kwartier hebben we deze mensen onthaald op swingende maar ook ingetogen momenten. Onze premieres van ‘Ave Maria’ in de versie van BeyoncĂ© en Aretha Franklins ‘A deeper love’ zagen voor het eerst het daglicht. Deze corporate dames en heren kregen we warempel uit hun gemakkelijke stoelen en zongen en swingden heerlijk mee met ‘Oh happy Day’, ‘This Train’ en ‘Ain’t no mountain high enough’. Het hartelijke en aanmoedigende applaus voor onze jongste lead zangeres bracht haar echt in vervoering. Onze klant heeft genoten van ons optreden, alles liep gesmeerd en perfect zoals afgesproken, hun gasten hadden een geweldige tijd en wij zijn blij en trots om dit met zoveel artistieke aandacht te hebben mogen voorbereiden en brengen. We danken heel hartelijk Ria Smekens van Gates voor de fijne organisatie en uiterst charmante logistieke begeleiding!

Comments are closed.

... aside ...