• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Benefietconcert

3.09.2014

Het was zalig om te mogen zingen voor de bewoners van deze instelling! Dit zijn ongedwongen en spontane mensen die er van nature al geen moeite mee hebben om zich ‘eens lekker te laten gaan’ en dat deden ze! De schwung zat er al gauw in met ‘Jesus I’ll never forget’, ‘I will sing praises’, ‘Jesus on the mainline’, ‘La Serenissima’ en de gospelversie van Händels ‘Messiah Chorus’. En niettemin verkregen onze solisten al het respect van hun publiek tijdens de ingetogen en dus in de zaal muisstille momenten. Het was een dubbel spannende avond voor de zangers die na al die maanden van repeteren en hard werken voor het eerst mochten meezingen. En zo bleek het een ideale generale repetitie voor onze optredens van dit weekend. Bedankt bewoners en begeleiders van Alvinnenberg en graag… tot hoors!

Comments are closed.

... aside ...