• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Company Party

10.11.2021

Na twee jaar uitstel door Covid kwam het er eindelijk van: Het Mölnlycke Corporate Christmas Party met directe stream link naar Zweden. Daar zongen de collega’s ‘Santa Lucia’ waarop The Day by Day Singers antwoorden met ‘Oh Happy Day!’, ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘All I want for Christmas is you!’. Martine had logistiek de touwtjes prima in handen; onze contacten liepen al die jaren heel fijn en spontaan en samen hebben we er een echt feest van gemaakt! Alle directieleden, management en medewerkers stonden rond onze zangers en het duurde dan ook niet lang voordat iedereen van de werkvloer… een dansvloer had gemaakt. Prachtige mensen, schitterende dames, mooie ensembles en avondtoiletten… Het was een eer, een voorrecht en waar een genoegen om voor zoveel lieve en mooie mensen te mogen optreden. Alles gebeurde op drie meter afstand tussen ons publiek en de artiesten dus er werd heel veel gemixd en gemingled tot iedereen, van hoogzwanger tot Corporate Director, op op de dansvloer stond! Dank je Martine en jouw charmante directie voor jullie vertrouwen! Merry Christmas! Of juister: ‘God Jul!’

Comments are closed.

... aside ...