• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Christmas Party

25.10.2021

Twee bedrijfsoptredens op één dag? Ja… en dat kwam door Covid natuurlijk. Alles was al jaren geleden geboekt en georganiseerd, vervolgens drie keer uitgesteld en dan nu natuurlijk op dezelfde datum gepland als hun collega’s van Mölnlycke. Eén optreden ‘s middags in het bedrijf zelf. De andere ‘s avonds in de prachtige Horta in Hopland Antwerpen. Strenge maître, maar des te lievere artiestenbegeleider en catering. 17u30 soundchecken en dan tot 21u30 wachten tot we op mochten. Dus wat doe je dan? De stad in, gebak eten, glühwein drinken, de zangeressen verrassen met bontjes om hun tengere handjes in te kunnen verwarmen op de kerstmarkt 😉 Om vervolgens gedurende non-stop drie kwartier een set van jewelste te geven! Iedereen chique, de dames in het lang en de heren in pak of zelfs in smoking. Onze zangeressen uiteraard ook op hun Kerstbest. Het publiek zat neer en had net zwaar getafeld. Dus moesten we hen echt wel fysiek uit hun stoelen trekken tijdens ‘Oh Happy Day!’ 😉 Maar wie eenmaal stond, bleef ook staan en danste heerlijk mee! Verzoeknummers van de directie waren ‘Diamonds’ van Rihanna en ‘This is me!’ uit The Greatest Showman die Elien dan ook fantastisch bracht. Dank aan de externe PA-geluidstechnieker van dienst en aan Kris van BAT voor de heerlijke omkadering en zalige verse broodjes en koffiekoeken! Zeg… maar Coco Junior, die na ons optrad, had in zijn kleedkamer whisky staan en warme schotels… Moeten we toch eens onze rider aanpassen tegen volgende keer! 😉

Comments are closed.

... aside ...