• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Concert Leffinge Licht

11.11.2018

Wat eerst niet zou doorgaan omwille van de onverwachte uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen en de bijbehorende nieuwe burgemeester, ging opeens wel door. En wat een feest hebben we ervan gemaakt! Een afgeladen kerk vol Westvlamingen die met velen honderden echt alleen waren gekomen om te genieten van ons spetterend eindejaars gospeloptreden. En dat hebben The Day by Day Gospel Singers hen gegeven! Een set vol gospels, uptempo-nummers en ingetogen songs. Met brandende kaarsen in onze handen stonden we tussen ons publiek in te zingen en al voor we het hen konden voorstellen, sprong iedereen recht op de opzwepende klanken van Christels “Hey y’all!” De achterste 100 gasten hadden zelfs geen zitplaatsen meer. Vier luidsprekers hadden we voor het eerst opgesteld in draadloze delay-setup om het geluid van zowel onze muziek als onze zang tot vlakbij iedere toehoorder te brengen en ook dat is technisch perfect gelukt. Christel zong zo luid dat ze iedereen meetrok in haar te snelle tempo van “Joshua fit the battle of Jericho” waardoor we het nummer zelfs moesten herstarten. En wéér zong ze zo luid en snel. Maar toen kon lead Patrick haar overstemmen en alle zangers weer in het gareel krijgen 😉 Ons publiek genoot daarna van lichtspelen en vuurwerk op het marktplein en zette “Leffinge Licht” enthousiast verder, muzikaal perfect ingeleid door The Day by Day Gospel Singers! Dank aan Sonja en Brecht van het stadsbestuur van Middelkerke voor de perfecte organisatie, hapjes en drankjes. En aan de supersympathieke koster voor de belichting of het ontbreken ervan 😉

Comments are closed.

... aside ...