• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Doopviering

28.08.2014

Ons eerste dubbeloptreden die dag. In de pittoreske kerk van de Heilige Familie in Asbeek werd de mooie donkerbruine Marie-Lou gedoopt en wij mochten erbij zijn. Op aanvraag van haar adoptie-ouders zongen we ‘Anne’ van Herman van Veen en ‘A whole new world’ uit de film Aladdin. Al bij de eerste klanken kirkde de dopeling enthousiast mee! En haar familie en gasten deden en zongen mee al vanaf de eerste tonen van ‘Oh happy day!’, ‘Ain’t no mountain high enough’, ‘Joyful, joyful’ en ‘Rock my soul’. Een hele fijne start van de dag die nog een optreden in het veel noordelijker gelegen Zoersel voor ons in petto had!

Comments are closed.

... aside ...