• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

De altijd even professionele en charmante Joyce De Troch had The Day by Day Gospel Singers via haar evenementenbureau geboekt om het huwelijk van haar klanten Daisy en Vincent krachtig muzikaal in te luiden. Het bruidskoppel en hun gasten waren om ter chiquest; ze waren prachtig om te zien! Familie en gasten waren al in de stemming in Feestzaal De Smoutmolen in Zoersel en gingen dan ook graag uit hun bol op de swingende tonen van ‘Amazing Grace’, ‘Bless the Lord’, ‘Jesus I’ll never forget’ en ‘Rock my soul’! Bij het binnendragen van de huwelijkstaart liet iedereen zich smakelijk gaan op onze house-versie van ‘Kumbaya’! Hartelijke gelukwensen aan Daisy en Vincent!

Comments are closed.

... aside ...