• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Festiviteiten 20 jaar The Day by Day Gospel Singers – Latin dinner & Workshop Bachata

29.07.2023

Twintig jaar bestaan hoort gevierd te worden! En The Day by Day Gospel Singers waren dan ook met recht en rede uitgenodigd op een heus Latin Dinner en Bachata-workshop gegeven door Percy Amaru Coronel van Salsa Titanico. Onze zangers werden in de bloemetjes gezet en bedankt voor hun inzet, tijd, plichtsbewustzijn en plezier dat zij bezorgen aan zichzelf, aan elkaar en aan ons publiek. En ook hun partners ware erbij. Mis je man of vrouw maar eens iedere donderdagavond van 19u tot 22u en vaak een dag in het weekend. Tot donderdag alweer, lieve zangers en zangeressen voor onze volgende muzikale samenkomst!

Comments are closed.

... aside ...