• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Festiviteiten 20 jaar The Day by Day Gospel Singers – Bobbejaanland

29.07.2023

Om het twintigjarig bestaan te vieren van Jeugdkoor Andante & Gospelkoor Day by Day vzw zaten onze zangers vandaag drijfnat in de overbekende boomstammetjes van Bobbejaanland! De sfeer zat goed, er werd heerlijk gefeest, gegeten en gedronken en de groep ging net niet misselijk weer naar huis 😉 Dank je fijne zangers, voor alweer een onvergetelijk mooi moment samen! En tot dinsdag voor de repetitie voor de uitvaart van donderdag, donderdag om de uitvaart van Mevrouw Franssen muzikaal te begeleiden en ‘s avonds te repeteren voor ons kioskoptreden in Moerzeke volgend weekend en tenslotte vrijdag om de festiviteiten in het kader van ons twintigjarig bestaan verder te zetten tijdens een heerlijk Latin Dinner met aansluitende Latin Dance Workshop!

Comments are closed.

... aside ...