• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Gezamenlijke repetitie Leads en Backing Vocals

13.10.2014

Vandaag mochten de nieuwe kandidaat-zangers, zowel leadsingers als backing vocalists, deelnemen aan de gezamenlijke repetitie. Qua stemmen zat dat natuurlijk goed, maar ook qua houding, attitude, podiumpr√©sence en groepsinteractie moet het goed zitten. Iedereen zoekt zijn plaatsje en als frontman en artistiek leider waak je er met argusogen voor dat ons motto ‘Fun! Fun! Fun!’ gehandhaafd blijft: Uiteraard ‘Fun voor jezelf’. Maar ook ‘Fun voor je medezangers’. En – want ‘The proof of the pudding is in the eating’ – vooral ‘Fun voor je publiek’, want zij zijn de uiteindelijke barometer van ons succes en van onze inspanningen. Welkom Hanneke, Sara, Yente, Katrien en Jolien! En… waar blijven die mannen?

Comments are closed.

... aside ...