• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Gospel Concert

3.09.2014

Wat begon als een heel beperkte opzet voor de leden van de KVLV in Terlanen groeide uit tot een heus concert in de Sint-Michielskerk. Deze kerk leent zich perfect tot het creëren van ambiance vanaf de eerste noot: prachtig, gezellig en sfeervol. De akoestiek in deze kleine kerk bleek echter dezelfde als in de Sint-Pietersbasiliek, wat een galm! Onze externe en professionele geluidstechnicus had er zijn handen aan vol. Toen alle Day by Day Gospel Singers zingend opkwamen, veerde het publiek massaal recht. ‘Bless the Lord’, ‘I will sing praises’, ‘Amen’, ‘Oh happy day’ en ‘Kumbaya’ wisselden als vaste nummers in ons repertoire af met deze volledig nieuwe stukken en vanavond voor het eerst voor een live publiek gebracht: van de helaas te vroeg overleden Whitney Houston ‘Joy’ en ‘I go to the Rock’ en van Gospelmaster Kirk Franklin ‘Brighter Day’, ‘I smile’ en ‘Why we sing’. Het werd muisstil in de kerk toen Bernadette van Dinter ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de busramp in Zwitserland ‘I know where I’ve been’ bracht. En de sfeer kwam er weer in met Martha Taelmans ‘Rock my soul’ en met Valerie Peeters’ ‘Joyful, joyful’. Het publiek bleef maar applaudisseren na ons laatste nummer, dus brachten we als bisnummer het liedje waarmee Guy Sebastian het Australische Idol heeft gewonnen: ‘Climb every mountain’. Dank je Marijke daar in Terlanen voor de perfecte organisatie en dank jullie, Day by Day Gospel Singers, voor jullie inzet, discipline en ontembare drive om telkens opnieuw boven jezelf uit te willen stijgen. “God, trek ons uit de Vlaamse klei! Geef me zo’n Gospelkoor en maak me blij!”

Comments are closed.

... aside ...