• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

9.10.2021

Een prachtige kerk, de Sint-Martinus & Sint-Eutropiuskerk, in het centrum van Gottem, Deinze. En wat een heerlijke akoestiek! Maar… wat vroeg in de ochtend! Huwelijksviering om 10u30 betekent: aankomen met al het geluidsmateriaal om 8u30 dus van thuis vertrekken om… 6u30! Maar het resultaat mocht er wezen. Ondanks drie zangers in quarantaine stonden onze leadsingers en backing vocalists er. Mooi in groepjes van drie, samen bewegend, synchroon, de zang op elkaar afgestemd en met alle aandacht voor hun dirigent. Margaux en Michael hadden alles perfect gepland en getimed en aan de logistieke handen toevertrouwd van Nele, wedding planner. Margaux was de prachtige bruid. En Michael de superblije en trotse bruidegom. ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw was een van hun verzoeknummers. Wat leuk om weer eens in het Nederlands te kunnen zingen. I say a little prayer for you, Oh happy day, Wedding medley, Onze Vader, Stand by me en Brand new day volgden elkaar op. In het half uur voor de viering waar onze zangers de familie, vrienden en gasten van Margaux en Michael met hun zang al muzikaal verwelkomden, brachten Brigitte en Sien voor het eerste ‘You are the reason’ van Calum Scott en Leona Lewis… Prachtig! Dank je Margaux en Michael voor jullie vertrouwen en dank je Nele voor je perfecte logistieke ondersteuning en heerlijke versnaperingen achteraf!

Comments are closed.

... aside ...