• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

27.05.2023

Stralende Zuidafrikaanse Tarryn en flamboyante Westvlaming Fré gaven elkaar hun ja-woord in het prachtige Kasteel te Lake. Na vier weken van wolkenloze zon was dit natuurlijk de eerste regendag van de lente. Gelukkig pas na de ceremonie en nadat wij al ons geluidsmateriaal in de wagen hadden geladen en van ons eten aan het genieten waren. Dit huwelijk was een spoedboeking. Pas drie weken voor het huwelijk kregen we namelijk de bevestiging van het boekingskantoor mét een bijgaande lijst van 12 verzoeknummers. Dat is echt onmogelijk! ‘Vraag je klant om hun lijst te herleiden tot 2 opgelegde nummers’‘Mogen het er ook 3 zijn?’ maar drie werd vier, vijf en de dag op voorhand (‘When a man loves a woman’) zelfs zes. En dit voelde je aan onze groep. Twee zangers waren sowieso die veel te laat geboekte datum verhinderd dus de druk lag zelfs hoger op de anderen. Maar het repertoire was mooi, op maat van het koppel gesneden, onze geluidsinstallatie stond perfect afgesteld, we waren dan ook zoals altijd ruim 2 uur op voorhand ter plaatse om alles op te stellen, te soundchecken en ons om te kleden. Zodat we als gratis service al een kwartier tot een half uur op voorhand kunnen beginnen zingen om de gasten van onze klanten muzikaal te verwelkomen. Tot iemand ons kwam zeggen dat de ceremonie pas om 15u30 begon in plaats van om 15u.. Dus stoppen met zingen want anders ben je al kapot voordat de ceremonie begint en opnieuw afgaan, opkomen en… buzze geven! Om exact 15u30 zet de verantwoordelijke van de locatie hun eigen mengpaneel en microfoons aan (waarom staat dat ding überhaupt daar wanneer wij 3.000 Watt aan installatie opgesteld hebben???), hun systeemstart (natuurlijk) niet op, de hectische dame in kwestie belt naar hun leverancier, die neemt niet op, dus: ‘Mogen wij van jullie ne micro gebruiken alsjeblief?’ Natuurlijk is dat geen enkel probleem. Maar beste mensen: als je professioneel werk wil leveren, dan check en test je alles ruim op voorhand! Hanteer als leverancier steeds de 5P’s: ‘Proper Preparation Prevents Poor Performance’. Wij doen het ook graag goed en zorgen daar graag voor, maar dan moet wel de communicatie én de inhoud daarvan even professioneel en betrouwbaar zijn. Gefeliciteerd mooie Tarryn en stoere Fré en ja… jullie zullen prachtige kinderen krijgen!!! 😉

Comments are closed.

... aside ...