• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

27.08.2014

Een huwelijksviering om 11u in Wielsbeke betekent voor The Day by Day Gospel Singers om 6u opstaan en om 7u in de auto springen richting West-Vlaanderen. Om 8u30 ter plaatse uitladen, opstellen en soundchecken. Omkleden, onze prachtige wijnrode gospelrobes aantrekken om vervolgens om 10u45 het binnenkomend publiek, vrienden, gasten, familieleden en ouders van Evy en David muzikaal te verwelkomen. Het was een mooie viering met wel 10 zangmomenten gaande van Chapel of Love, over Wishing and Hoping en Joyful Joyful tot Ain’t no Mountain high enough, You’ve got a Friend en natuurlijk Oh Happy Day. Zelfs de sjiekst uitgedoste familieleden konden hun kriebels niet negeren en klapten en zongen mee. Flink voor onze verre vrienden van de Vlaanders! Proficiat aan ons bruidspaar en hun zoontje. En dank je Evy en David voor de hartelijke en goed voorbereide ontvangst met hapjes, broodjes en drankjes achteraf. Het heeft deugd gedaan!

Comments are closed.

... aside ...