• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

27.08.2014

Een nacht vol regen dus een dag in de zaal in plaats van buiten in de tuin. Feestzalen De Groene Jaeger in Brasschaat was ‘the place to be’ voor het stijlvolle huwelijk van Tetske en Hans – u raadt het – beiden Nederlander met even Nederlandse familieleden en gasten. Mooi, klassevol, heel verbaal en heel eigenwijs allemaal… maar het resultaat mocht er wezen. Fijne teksten, fijne momenten en opgeluisterd door een fijne groep gospelzangers. Slechts vijf nummers hadden ze gevraagd en voorzien in hun meticuleus uitgeschreven draaiboek. De door het koppel vergeten catering voor The Day by Day Gospel Singers werd professioneel opgevangen door de verantwoordelijke van De Groene Jaeger, dank je! Tetske en Hans, we wensen jullie prachtige jaren samen, jullie zijn een prachtig stel!

Comments are closed.

... aside ...