• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

27.08.2014

Ramskapelle bij Knokke-Heist, huwelijk, aanvang 11u30… Alles was perfect gepland en iedereen gebriefd over de verre afstand, de planning en de ruime tijd die we nodig zouden hebben om 150 km te rijden, ons geluidsmateriaal uit te laden, op te stellen, alle kabels aan te sluiten, te soundchecken en ons om te kleden… Met de ene auto vertrok de groep van Vlaams-Brabant om 7u ‘s morgens vanuit Leuven over Brussel en Gent naar Knokke-Heist, terwijl met de andere auto tegelijkertijd de groep van Antwerpen naar de plaats van bestemming vertrok. Tot de eerste groep om 8u het dramatische bericht ontving dat hun collega’s een auto-ongeval hadden gehad. Geen gewonden, slechts lichtgewonden bij de bestuurder van de tegenligger, maar wel een total-loss, een auto die dus niet meer reed, vol geluidsmateriaal en vier onthutste zangers… Prachtige St├ęphanie en knappe Thomas hebben daar als bruidspaar echter niets van gemerkt, noch hun gasten en familie, want wij hebben alles vlekkeloos en in allerijl kunnen regelen en ondanks alle commotie stipt op tijd kunnen beginnen. Dus zij en ook Isabel van Pr├ęsence zullen pas bij het lezen van dit verslag weten wat een moeite we ons hebben getroost om ons zo professioneel te houden aan alle gemaakte afspraken, maar het was het meer dan waard! De kerk was prachtig versierd met heel veel bloemen, de ligging kon niet pittoresker, de bruidsjonker ‘Ring Boy’ niet stoerder en de ontvangst door Isabel en haar medewerkers niet hartelijker en vakkundiger. Dat is samenwerking, lieve mensen, en zo maken we van een huwelijksdag jullie mooiste dag!

Comments are closed.

... aside ...