• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

27.08.2014

De voorganger van de prachtige Carolus Borromeuskerk kent ons al heel goed en waarschijnlijk promoot hij ons bij ieder bruidspaar dat in zijn prachtige kerk komt trouwen. Een verrassingsstukje ballet, een flashmob, de ultranieuwe hit ‘Happy!’ van Pharrel Williams gezongen door The Day by Day Gospel Singers en enthousiast gebracht door lead singer Ellen Beck die zelfs helemaal achteraan in de kerk ging om echt ie-der-een mee te krijgen… Kortom alles zat goed om Charlotte en Yann oeverloos gelukkig te maken. Toen ik aan iedereen in de kerk even teken deed dat ze mochten meezingen, interpreteerden ze mijn handgebaar spontaan dat ze moesten rechtstaan! Nog nooit zo’n enthousiaste ‘crowd’ gehad! Dank ook aan de ouders van het bruidspaar die via alle fijne en hartelijke communicatie hebben gezorgd voor het perfecte verloop van een perfecte huwelijksdag voor hun kinderen.

Comments are closed.

... aside ...