• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Gospel Kerstconcert ‘Sing Joy to the World!’

27.08.2014

IJskoude handen maar niettemin met het zweet parelend van onze voorhoofden… Dat geeft de inzet weer van The Day by Day Gospel Singers tijdens ons Gospel Kerstconcert in de Sint-Annakerk in Tongerlo afgelopen weekend. De stemming zat bij het het voltallige publiek al vanaf de eerste ‘Amen!’ in. De hits van Sister Act maar ook de ingetogen nummers als ‘You’ve got a friend’ en ‘If I needed you’ zorgden voor de gewenste emotie bij onze toehoorders. En ook zij lieten zich niet onbetuigd! Rechtopstaand, meeklappend, de integrale choreografieën van Whoopie Goldberg dansend en zelfs alle refreinen luidop meezingend! Met het tweede deel van ons Gospel Kerstconcert gingen we integraal de kersttoer op met ‘Sometimes I feel like a motherless child’, gezongen door Martha Taelman; ‘Driving home for Christmas’ en ‘Tell me there’s a heaven’ van Chris Rea, gezongen door Patrick van Steenis; ‘Oh holy night’ en ‘Ave Maria’ van respectievelijk Céline Dion en Beyoncé en gebracht door Belinda Van den Bruel en ‘I know where I’ve been’ na ‘Joy to the world’ van Queen Latifah en Whitney Houston door Ellen Beck als leadsinger. Heel wat vrienden stonden paraat voor de ontvangst van ons publiek, de hapjes en de tapjes en de sturing van de lichteffecten. En het resultaat mocht er wezen, zowel om te horen als om te zien! Ja, we hebben zelf ook nog wat bijgeleerd en meteen bijgestuurd, zowel over het horen als over het zien; we blijven gelukkig een lerende en daarop trotse organisatie. The Day by Day Gospel Singers geven haast geen concerten in eigen beheer meer – vooral omdat we zo frequent door opdrachtgevers, bedrijven, organisaties, evenementenbureaus en huwende koppels worden geboekt dat we daarvoor gewoon geen tijd meer over hebben – maar zo’n langetermijnproject als dit brengt onze groep heel dicht bij elkaar en het is dan ook fijn om te zien hoe iedereen steeds tot volledige inzet bereid is. Mijn dank aan de zangers en zangeressen, de backing vocalists en de leadsingers, de mannen van het geluid en het licht, de lieverds aan de kassa, de cake, de glühwein en de warme chocomelk en ook aan ons voltallige publiek, fans, toehoorders, klanten, vrienden en familieleden. We wish you all a very Gospel Christmas! xxx

Comments are closed.

... aside ...