• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

In wat ooit de gemeente van mijn jeugdjaren was, trouwden vandaag Ilse en Marc. Gelukkige mensen, vrolijke mensen. Al meer dan 8 jaar samen en de drie vruchtjes van hun samenzijn liepen vrolijk rond in de kerk. Hij had vijf getuigen, zij drie. Vrienden en vriendinnen. Moet je altijd mee oppassen, met die boezemvrienden… vooral als ze een getuigenis mogen afleggen tijdens de mis. “Getuigenis afleggen, betekent volgens Van Dale iets vertellen over de beklaagde. En inderdaad: wij kunnen Marc beklagen vandaag…” De toon was gezet! De pastoor mompelde in zijn lange baard en Ilse en Marc waren om de beurt ontroerd en vrolijk. En The Day by Day Gospel Singers zongen en dansten dat het een lieve deugd was! Familie en vrienden van Ilse en Marc deden vrolijk mee en iedereen lachte, genoot en ging lachend buiten. En zo hoort het op zo’n blije dag!

Comments are closed.

... aside ...